Vooruitblik

Vooruitblik op The Sinner seizoen 2

The Sinner seizoen 2 is in aantocht op Netflix. Op 9 november kunnen we in één keer aan de slag met de acht nieuwe afleveringen van het tweede seizoen. Het tweede seizoen gaat er wel anders uitzien dan het eerste seizoen. Zo is duidelijk dat Cora Tannetti (Jessica Biel) niet terugkeert voor seizoen 2. Wel is rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) terug voor de nieuwe afleveringen.

Onderzoek naar bizarre moorden

In The Sinner zien we hoe op het eerste oog uiterst normale mensen een verschrikkelijke daad verrichten. In het eerste seizoen van The Sinner draaide het om Cora Tannetti. Tijdens een dag strand met haar gezin ontsteekt ze plots in razernij. Ze begint op een op het eerste oog onbekende van haar in te steken. Maar wat brengt haar tot de gruwelijke moord?

Dat ze schuldig was stond als een paal boven water, maar zelf was haar daad ook één groot raadsel. Samen met rechercheur Harry Ambrose kwamen uiteindelijk bij de waarheid. In het tweede seizoen staat een compleet nieuw verhaal voor ons klaar. Harry Ambrose moet erachter zien te komen waarom een elfjarige jongen zijn ouders heeft vermoord. Wat zijn zijn beweegredenen achter de verschrikkelijke daad? Het onderzoek brengt de detective naar de verborgen duisternis van zijn eigen geboortestad.

Bekijk hieronder de trailer van The Sinner seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?