Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Vreselijke ontwikkeling Virgin River seizoen 5: “Ik weet het echt niet”

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang, maar ook een vijfde seizoen werd al besteld. Daar is nu zeer slecht nieuws over bekendgemaakt. Alexandra Breckenridge, beter bekend als Mel Monroe, heeft namelijk laten weten dat de opnames voor Virgin River seizoen 5 zijn vertraagd.

Nieuwe seizoenen

De toekomst van Virgin River ziet er goed uit. De eerste drie seizoenen werden tot op heden prima ontvangen en na de release van seizoen 3 werd dan ook bekend dat er een vierde en zelfs vijfde seizoen is besteld. Dat betekent dat Virgin River nog jarenlang doorgaat op Netflix. Het enige minpunt is dat er nu problemen zijn ontstaan met de opnames van de romantische dramaserie.

Vertraagd

Eerder werd al duidelijk dat de opnames van Virgin River seizoen 4 recent zijn afgerond. Het vierde seizoen zou dan ook al ergens in Q2 op Netflix kunnen verschijnen. Op het vijfde seizoen moeten we daarna misschien wel langer wachten.

Tijdens een live stream liet ze weten: “Seizoen 5 zou in maart moeten starten, maar het is vertraagd. Ik weet niet, ik weet het echt niet. Ik hoop dat we misschien in de zomer beginnen. Het zou lijk zijn om in de zomer in Vancouver te filmen in plaats van in de winter”, aldus Breckenridge. Laten we hopen dat het uitstellen van de opnames niet veel vertraging zal opleveren voor de release op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?