Virgin River

Waar is Hope McCrea (Annette O’Toole) in Virgin River seizoen 3?

Waar is Hope McCrea (Annette O’Toole) in Virgin River seizoen 3? Het derde seizoen van Virgin River kende een opmerkelijke afwezige. Hope, normaal goed voor aardig wat drama in Virgin River, was in geen velden of wegen te bekennen. Alhoewel de makers dat in eerste instantie afschreven door een orkaan, blijkt de ware reden van de afwezigheid van Hope wel anders.

Waar is Hope in Virgin River seizoen 3?

Hope was de grote afwezige in Virgin River seizoen 3. In de serie was het verhaal dat Hope niet terug kon keren vanwege een orkaan nadat ze een bezoek had gebracht aan haar bejaarde tante. Alleen door middel van telefoongesprekken zien we Hope zo nu en dan in de serie voorbij komen. De echte reden blijkt echter heel anders te zijn, zo blijkt nu.

Showrunner Sue Tenney vertelt daarover: “Dat was door de pandemie. We hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze nog steeds heel veel in de show was. Als we een vierde seizoen hebben, dan is iedereen gevaccineerd en is de pandemie niet meer wat het is. Dus ik hoop dat we Annette (Hope, red.) dan terug hebben.”

Verhaal nog niet voorbij

Hope was middenin de pandemie niet in staat om terug te keren naar de set van Virgin River. Het zorgde ervoor dat Tenney haar script een aantal belangrijke aanpassingen moest geven. Zo kon de vernieuwing van de gelofte van Doc en Hope niet doorgaan. “We hadden daar twee heel mooie afleveringen over. Nu hebben we wat drama waar beide personages bij betrokken zijn, waardoor die herverbintenisceremonie op een laag pitje is te komen staan. Maar dat verhoogt ook hun betrokkenheid naar elkaar toe”, aldus Tenney.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?