Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Waar is Todd in Virgin River seizoen 4?

Het vierde seizoen van Virgin River kende een grote afwezige. In alle twaalf afleveringen van het seizoen was Todd, de partner van Charmaine, nergens te bekennen. Maar wat is er met Todd gebeurd en waarom zien we hem niet in Virgin River seizoen 4?

Partner van Charmaine

Het vierde seizoen van Virgin River werd een intens seizoen voor Charmaine. De geboorte van haar tweeling komt steeds dichterbij. In het derde seizoen werd haar nieuwe vriend geïntroduceerd: Todd. Hij steunde haar met de zwangerschap, waardoor het er zelfs naar uitzag dat Jack buitenspel werd gezet. Maar in heel seizoen 4 kwam Todd niet voorbij.

Waar is Todd in Virgin River seizoen 4?

De grote vraag is dan ook: Waar is Todd (Patrick Sabongui) in Virgin River seizoen 4? De 47-jarige Canadese acteur heeft niets laten weten over zijn afwezigheid in seizoen 4. Desondanks ziet het ernaar uit dat het te maken heeft met zijn drukke schema.

Hij werkt aan een aantal andere projecten en dat overlapte waarschijnlijk met het opnameschema van Virgin River. Binnenkort is de acteur wel te zien in Hello, Goodbye, And Everything In Between. Ook keert hij terug in The Flash als David Singh, kreeg hij een rol in de kerstfilm Christmas Sail en speelt hij Chad Wiley in Firefly Lane.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?