Virgin River

Waar wordt Virgin River opgenomen?

Waar wordt Virgin River opgenomen? Het derde seizoen van Virgin River gaf ook een hoop aandacht voor de mooie natuur in Virgin River. Heb jij je altijd al afgevraagd waar Virgin River wordt opgenomen, dan leggen we je in dit artikel graag alles uit over Virgin River.

Is Virgin River een echte plaats?

Slecht nieuws voor wie het stadje Virgin River graag zou willen bezoeken. Het is namelijk een fictionele stad en er is geen stad in Californië die zo heet. Robyn Carr, verantwoordelijk voor de complete Virgin River boekenreeks, vertelde al meermaals over het stadje. Als zij de vraag krijgt waar het plek is, herinnert ze iedereen eraan dat Virgin River alleen bestaat in onze harten en gedachten.

Waar wordt Virgin River opgenomen?

Waar wordt Virgin River dan wél opgenomen? Virgin River is een fictieve stad in Californië in de Verenigde Staten. Maar de serie is eigenlijk opgenomen in Vancouver, Canada. Locaties als Burnaby, Squamish en Port Coquitlam zijn gebruikt als filmlocaties voor de serie, evenals een plaatsje genaamd Snug Cove.

De scènes buiten de bar van Jack zijn opgenomen op een locatie genaamd Watershed Grill in Brackendale, zo’n 65 kilometer ten noorden van Vancouver. Mel’s hut blijkt een echt huis te zijn in North Vancouver. Tot slot blijkt het huis van Doc een huis met vijf slaapkamers in New Westminster.

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?