Laatste nieuws over Netflix

Waarom de acteurs Gilmore Girls zelf zo leuk vinden

Gilmore Girls a Year in the Life
Gilmore Girls A Year in the Life is vanaf 25 november te zien op Netflix. De echte fans kunnen bijna niet meer wachten. Velen hebben de zeven seizoenen van het originele Gilmore Girls al lang weer verslonden op Netflix. Dat Gilmore Girls veel fans heeft moge dus duidelijk zijn, maar ook de cast zelf is verliefd op de serie. Met Netflix blikken ze terug op de gouden Gilmore Girls-jaren.

Gilmore Girls werd in de herfst van 2000 voor het eerst uitgezonden en eigenlijk was het een instant hit. De kijker omarmde de personages uit Gilmore Girls. Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat er een einde kwam aan Gilmore Girls, maar Lorelai en Rory Gilmore genieten nog altijd enorme populariteit. Dat bleek wel toen werd aangekondigd dat Netflix een vervolg zou geven aan deze komische dramaserie. Er werden vier gloednieuwe afleveringen van Gilmore Girls gemaakt. De afleveringen in Gilmore Girls A Year in the Life of duren anderhalf uur per stuk en zijn dus vanaf 25 november te zien op Netflix.

Gilmore Girls A Year in the Life

Ook voor de cast van Gilmore Girls is het vervolg een feestje. In een speciale video blikken belangrijke castleden terug op de eerste Gilmore Girls periode. Zij zijn het er unaniem over eens dat het een bijzondere periode in hun leven is geweest en dat ze het fantastisch vinden om terug te keren in Gimore Girls. “We hadden nooit gedacht dat we terug zouden komen”, vertelt Rory, gespeeld door Alexis Bledel, in de video. “Op iets beters had ik niet durven hopen”, vult Lorelai (Lauren Graham) aan.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?