Laatste nieuws over Netflix

Waarom zit Maggie Naird (Lisa Kudrow) in Space Force in de gevangenis?

Het eerste seizoen van Space Force draait uiteraard vooral rondom generaal Mark Naird, gespeeld door Steve Carell. Hij moet een ruimtemacht zien op te zetten, te beginnen op de maan. Maar er is een bijzondere rol weggelegd voor zijn vrouw Maggie Naird (Lisa Kudrow), met één grote vraag. Waarom zit Lisa Kudrow in de gevangenis?

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je seizoen 1 nog niet hebt gezien

Waarom zit Lisa Kudrow in Space Force in de gevangenis?

In de eerste aflevering van Space Force wordt Mark Naird gepromoveerd en aangesteld tot het hoofd van Space Force. Zijn vrouw Maggie en dochter zijn daar nog bij, waarop een sprong in de tijd wordt gemaakt. Een jaar later zit zijn vrouw Maggie opeens in de gevangenis. In de laatste aflevering zal ze samen met een bewaker ontsnappen. Maar waarom ze in de gevangenis zit is nooit besproken.

Wat heeft Maggie gedaan in Space Force?

De grote vraag is dan ook, waarom zit Maggie Naird in de gevangenis. Een duidelijk antwoord is er niet te geven en dit lijken de makers te bewaren tot het tweede seizoen. Enkel zijn er kleine hints. Zo ligt ze wakker nadat Mark laat weten dat ze gaan verhuizen naar Colorado. Was de veilig in Washington en had ze een verleden in Colorado? Of draaide ze juist door vanwege deze verhuizing?

Maggie Naird moet 40 jaar achter de tralies

Wat Lisa Kudrow in de serie wel zegt over haar straf is dat ze minimaal veertig jaar vast moet zitten, waardoor ze vast zit voor een serieus vergrijp. We moeten dan denken aan kidnapping, een drugstransport, fraude of moord. We zullen moeten wachten op een tweede seizoen voor een duidelijk antwoord

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?