Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint Pretty Little Liars seizoen 6 deel 2?

Pretty Little Liars S03E24 Season Finale 1080p WEB-DL DD5.1 H.264-HKD

De jacht op ‘A’ wordt steeds heftiger voor de dames van Pretty Little Liars. Antwoorden lijken om de hoek te liggen, maar hoe lang zal het nog duren voor we de echte waarheid weten? Voorlopig moeten we weer even wachten, want seizoen 6 van Pretty Little Liars ligt voorlopig stil. Wanneer gaat de serie weer verder op Netflix? Er is inmiddels antwoord op!

Lees ook: Wanneer begint Pretty Little Liars seizoen 7 op Netflix?

Seizoenen Pretty Little Liars uit elkaar getrokken

Zoals ieder jaar heeft ABC de seizoenen van Pretty Little Liars door midden geknipt. Dit komt mede doordat uitzendgemachtigde ABC in het najaar de NFL mag uitzenden, waarvan de kijkcijfers astronomisch zijn. PLL wordt dan ook om het seizoen van de American Footballers gepland. Het zesde seizoen begon op 2 juni en liep tot half augustus. De tweede helft van het seizoen, wederom tien afleveringen staan al wel ingepland.

De elfde aflevering zal ‘Of Late I Think of Rosewood’ gaan heten. Tijdens het vijfde seizoen was de stop hetzelfde en werd de tweede helft van het seizoen gestart op 6 januari 2015. ABC heeft besloten om de uitzendingen op dinsdag te blijven uitzenden, maar begon wel een week later. Op 12 januari werd aflevering elf uitgezonden.

Wanneer komt PLL seizoen 6 dan weer op Netflix?

De afgelopen twee seizoenen zijn in Nederland telkens met één week vertraging uitgezonden door Netflix. Dat ritme gaat de streamingdienst vasthouden. De afleveringen gaan op Netflix dan ook verder op dinsdag 19 januari. Deze datum mag iedereen dus alvast noteren in de agenda! Mocht er meer bekend worden, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte via de site en ook via Twitter en Facebook.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?