Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint Pretty Little Liars seizoen 7?

De jacht op A mag dan wel afgerond zijn, aan Pretty Little Liars komt voorlopig nog geen einde. Pretty Little Liars seizoen 7 is namelijk ook al aangekondigd. Halverwege seizoen zes werd dan eindelijk bekend wie er achter de geheimzinnige A schuil ging, daarmee was het verhaal van de meiden echter nog lang niet verteld. Wanneer gaat Pretty Little Liars met seizoen 7 verder op Netflix was lang de vraag. Inmiddels zijn de tien afleveringen verschenen en is de nieuwe vraag: Wanneer gaat Pretty Little Liars seizoen 7 verder op Netflix?

Het zesde seizoen was iets anders dan seizoen vijf. De zoektocht naar A naderde zijn climax. Zonder te spoileren is inmiddels bekend wat er met A gebeurd is. Maar dat daarmee het verhaal niet uit is blijkt wel tijdens het zesde seizoen en ook tijdens de zevende reeks zal hier nog flink over uitgeweid worden. Er zijn namelijk nog steeds zat vragen die beantwoord moeten worden. De wie-vraag is dan misschien wel bekend, maar achter de wat, hoe, waar- en waarom-vraag staat nog een groot vraagteken. Seizoen 7 van PLL gaat hier ongetwijfeld dieper op in.

Wanneer komt PLL seizoen 7 op Netflix?

In Nederland kon er, zolang het seizoen van PLL loopt, de afgelopen seizoenen iedere dinsdag naar een nieuwe aflevering gekeken worden op Netflix. In Amerika wordt de populaire meidenserie uitgezonden door ABC en een week later staat de aflevering op Netflix. Seizoen 7 van Pretty Little Liars is op 21 juni begonnen met de eerste aflevering Tic Tock, Bitches. De verwachting was dan ook dat we in Nederland vanaf 28 juni verder konden kijken, maar dit bleek niet te gebeuren.  “Op dit moment is er nog geen bevestiging gekomen dat de nieuwe afleveringen van PLL net als de voorgaande seizoenen ook een week na uitzending in Amerika op Netflix zullen komen. Wij wilden het het liefst vorige week al op Netflix zetten. Het hangt alleen af van heel veel factoren”, zo klinkt het vanuit de streamingdienst. Daarna bleef het lange tijd stil, maar op 21 oktober kwam Netflix eindelijk met het verlossende woord.

Wanneer gaat Pretty Little Liars seizoen 7 verder op Netflix?

Vanaf 15 november ging Pretty Little Liars seizoen 7 van start op Netflix! De eerste helft van het laatste seizoen van PLL verscheen in één keer op de streamingdienst, maar daarmee is het feest nog niet voorbij. De tweede helft van het seizoen moet namelijk nog verschijnen. Daar wordt het wel lang wachten op. In de Verenigde Staten zullen de resterende tien afleveringen pas worden uitgezonden vanaf 18 april 2017. Een aantal dagen later, vanaf 23 april kunnen we de afleveringen vervolgens in Nederland verwachten.

Lees ook: Pretty Little Liars vooruitblik seizoen 7B

Als eerste op de hoogte wanneer PLL op Netflix verschijnt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!