Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint seizoen 2 van Better Call Saul?

Better Call Saul Netflix Jimmy McGill

Tien weken lang mochten we op Netflix genieten van Better Call Saul. De lang verwachte spin-off van Breaking Bad werd met veel tromgeroffel gepresenteerd en het eerste seizoen maakte de hoge verwachtingen meer dan waar. Tien afleveringen kende de eerste campagne en na vijftigduizend stemmers staat de serie op IMDb met een flitsende 9,2 erg hoog genoteerd. Maar wanneer gaat het verder?

Seizoen 2 van Better Call Saul op Netflix is gelukkig al aangekondigd, want in juni van het afgelopen jaar werden er dertien nieuwe afleveringen besteld. Het minder goede nieuws is wel dat we een klein jaar moeten wachten. Begin 2016 zal het tweede seizoen van Better Call Saul verschijnen en net zoals nu iedere week worden toegevoegd. Fans van Bob Odenkirk hoeven overigens niet lang te wachten, want hij keert al heel snel terug op Netflix.

Odenkirk en Netflix lijken inmiddels dikke maatjes. Eerder had hij al een rol in Fargo en zal binnenkort samen met David Cross verschijnen. Het tweetal werkte in de jaren tachtig al samen aan de HBO-serie Mr. Show. Nu keren ze terug met hun eigen sketch show With Bob and David. De eerste serie zal bestaan uit vier afleveringen van een halfuur en een dubbele making-off special. David Cross was eerder ook al actief voor Netflix, want hij speelde in het vijfde seizoen van Arrested Development.

Update maandag 16 november: AMC en Netflix hebben bekend gemaakt dat Better Call Saul seizoen 2 vanaf 16 februari 2016 te zien zal zijn op Netflix. In Amerika wordt Better Call Saul uitgezonden op AMC en een dag later kan er in Nederland via Netflix gekeken worden naar het tweede seizoen van Jimmy McGill, beter bekend als Saul Goodman.

Net als seizoen 1 van Better Call Saul zal het tweede seizoen iedere week een nieuwe aflevering krijgen. Het eerste seizoen telde tien afleveringen en er vanuit gaande dat het tweede seizoen van Better Call Saul ook tien afleveringen telt, zullen we vanaf 16 februari 2016 dus tien weken zoet zijn met de ontwikkeling van Saul Goodman. Volgens schrijver Peter Gould wordt het een zeer interessant tweede seizoen van Better Call Saul. “Hij doet dingen die we nooit, nooit zouden verwachten”, aldus de schrijver op de website van AMC.

Trailer Better Call Saul seizoen 2

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?