Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint The 100 seizoen 5 op Netflix?

Toen bekend werd dat The 100 seizoen 5 besteld was, ontstond meteen de vraag wanneer dit op Netflix te zien is. Momenteel toont de streamingdienst namelijk wekelijks afleveringen van het vierde seizoen van The 100, dus geldt dat ook voor seizoen 5?

Nucleaire oorlog

The 100 is een uiterst populaire serie van The CW en is inmiddels al vier seizoenen onderweg. Dat is dus zeker niet het laatste seizoen, gezien het feit dat The 100 seizoen 5 is besteld. Het is een post-apocalyptische dramaserie dat zich 97 jaar na een nucleaire oorlog afspeelt.

De maatschappij leeft door de nucleaire oorlog in ruimteschepen, omdat leven op aarde niet meer mogelijk is. Op de ruimteschepen is echter geen onbeperkte ruimte en dus zijn de straffen er zwaar. Doodstraffen worden snel uitgedeeld. Minderjarigen krijgen mildere straffen, maar niet zonder gevaren. Zo wordt een groep van honderd jongeren terug naar de aarde gestuurd om te onderzoeken of er weer leven mogelijk is. Zij blijken niet de enige te zijn op deze ontdekkingstocht.

Wanneer staat The 100 seizoen 5 op Netflix

Wanneer staat The 100 seizoen 5 op Netflix? Die vraag houdt de fan natuurlijk bezig vanaf het moment dat de serie verlengd werd door The CW. Dit vijfde seizoen van The 100 is besteld voor het televisieseizoen 2017-2018 in Amerika. Los van het tweede seizoen begonnen de seizoenen van The 100 in Amerika steeds in de eerste maanden van het jaar. Het vijfde seizoen blijkt dat toch wat anders te zijn, want inmiddels is de releasedatum bekendgemaakt. Of Netflix dan ook weer wekelijks met nieuwe afleveringen komt is nog niet bevestigd. Dit hangt af van de deal tussen The CW en Netflix. In de Verenigde Staten gaat het seizoen 5 van The 100 in ieder geval beginnen op 24 april 2018.

Netflix had toestemming van The CW om van seizoen 4 wekelijks een nieuwe aflevering te tonen, kort na de uitzending op The CW in Amerika. De details van deze deal zijn niet openbaar gemaakt en daarom is het moeilijk in te schatten of The 100 seizoen 5 ook binnen de deal valt. Gezien de populariteit van deze serie in Nederland, maar ook in andere landen, is er wel goede hoop dat Netflix The 100 seizoen 5 ook gaat aanbieden. Wil je hier direct van op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?