Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Ranch seizoen 2 op Netflix?

The Ranch krijgt een tweede seizoen, maar wanneer komt seizoen 2 op Netflix? Nadat het eerste seizoen van The Ranch in twee delen op Netflix is verschenen, bleef het enige tijd de vraag wanneer de serie van een tweede seizoen voorzien zou worden. Nu is er goed nieuws gekomen. Netflix heeft bekendgemaakt dat The Ranch seizoen 2 vanaf 16 juni 2017 bij de streamingdienst te zien is.

The Ranch ideale sitcom

Netflix lijkt met The Ranch eindelijk zijn ideale sitcom gevonden te hebben. Met Colt Bennett (Ashton Kutcher), broer Rooster (Danny Masterson) en vader Beau (Sam Elliott) heeft de serie ook een ideale cast te pakken. Kutcher en Masterson kenden elkaar al van That 70’s Show en Elliott is een perfecte aansluiting. In The Ranch zien we dat Colt na vijftien jaar terugkeert op de boerderij van zijn familie, waar zijn vader en zijn broer nog altijd leefden. Lange tijd heeft Colt geprobeerd het te maken als quarterback, maar dat is hem uiteindelijk niet gelukt. Tijd om terug te keren naar de oude boerderij, waar hij er alles aan doet om zijn broertje het leven zuur te maken.

Naast dat er op de boerderij gewerkt wordt, treffen we de hoofdpersonen ook vaak aan de bar, waar ze geholpen worden door moeder Maggie (Debra Winger). Colt houdt zich daarnaast ook nog eens bezig met twee vrouwen. Zijn hart ligt eigenlijk bij Abby, zijn jeugdliefde, maar die moet aanvankelijk niets van Colt weten omdat ze bezet is. Dan papt hij aan met de veel jongere Heather, die uiteindelijk een heel grote verrassing voor hem heeft.

The Ranch seizoen 2 op Netflix

Op 16 juni 2017 kunnen we rekenen op gloednieuwe afleveringen van The Ranch. Het ziet ernaar uit dat Netflix het bij het tweede seizoen hetzelfde aanpakt als bij het eerste seizoen. Dat houdt in dat we in juni de eerste tien afleveringen van het tweede seizoen te zien krijgen, waarna in de herfst vervolgens het tweede deel met wederom tien episodes verschijnt. Het tweede seizoen zal ons ongetwijfeld de nodige antwoorden geven op vragen waar we aan het eind van het tweede deel mee bleven zitten. Colt kreeg tenslotte te horen dat hij vader wordt. Dat die baby niet met Abby is, de vrouw die hem eindelijk een tweede kans wil geven, zal misschien wel grote gevolgen hebben.

Wil je direct weten wanneer The Ranch seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?