Laatste nieuws over Netflix

Wanneer gaat seizoen 3 van Teen Wolf verder?

Teen Wolf Netflix

Teen Wolf is een zeer populaire tienerserie. Sinds 1 mei 2014 staan er 2,5 seizoenen op Netflix. Maar wanneer staat het restant van Teen Wolf seizoen 3 op Netflix?

Seizoen 3 Teen Wolf bestaat uit twee delen

Het derde seizoen van Teen Wolf is in twee stukken geknipt, zoals bijvoorbeeld ook bij Pretty Little Liars gebeurd is. Het eerste deel van het derde seizoen van Teen Wolf verscheen in mei 2014 met de twee andere complete seizoenen op Netflix. Wanneer de rest van Teen Wolf seizoen 3 op Netflix staat is nog niet bekend. Het is inmiddels dus ruim een jaar geleden dat Teen Wolf nieuw was op Netflix.

Het is nu wel ongeveer een jaar geleden dat MTV de serie in de Verenigde Staten uitzond. Het is daarom goed mogelijk dat we het derde seizoen van Teen Wolf in de zomer van 2015 op Netflix kunnen zien. Het komt namelijk vaak voor dat er een jaar tussen zit nadat een serie op televisie is uitgezonden en dan pas beschikbaar komt op Netflix.

Een datum voor het restant van het derde seizoen van Teen Wolf is dus nog niet bekend, maar zodra we hier meer informatie over ontvangen wordt dit bericht voorzien van een update. Blijf deze pagina dus in de gaten houden, of schrijf je hieronder in op de Netflix-Nederland.nl Nieuwsbrief, zodat je geen enkel nieuws meer hoeft te missen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?