Laatste nieuws over Netflix

Wanneer groen licht voor Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias is op 4 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat is inmiddels alweer anderhalve maand geleden. Tot op de dag van vandaag werd er nog geen derde seizoen besteld, maar wanneer horen we wel meer over Sweet Magnolias seizoen 3? Voor nu lijkt alles er goed uit te zien voor de toekomst van Sweet Magnolias.

Boekenreeks

Sweet Magnolias is gebaseerd op een boekenreeks van Sherryl Woods. Alhoewel er wat verschil zit tussen het verhaal in de boeken en het verhaal in de serie, is er nog genoeg materiaal over om verder te gaan met de serie. Daarbij liet het tweede seizoen ons ook achter met een gigantische cliffhanger toen Helen ten huwelijk werd gevraagd door Ryan. Ook is het nog de grote vraag hoe het verder moet tussen Maddie en Cal.

Signalen staan op groen

Daarbij staan alle signalen tot op heden ook op groen. Zo werd Sweet Magnolias recent zelfs genoemd toen de verdiensten van het kwartaal werden besproken. Ook blijkt het tweede seizoen opnieuw volop bekeken te zijn. Zo werd het tweede seizoen in de eerste dertig dagen op Netflix liefst 161.300.000 uren bekeken. Ook was de serie na de release van seizoen 2 volop terug te vinden in de toplijsten van Netflix. In de Verenigde Staten stond Sweet Magnolias zelfs een week lang op de eerste plek in de top tien.

Wanneer groen licht voor Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

De grote vraag is nu dan ook: Wanneer krijgt Sweet Magnolias groen licht voor een derde seizoen? Naar verwachting zal Netflix in de komende weken bekendmaken dat Sweet Magnolias terugkeert voor een derde seizoen. Tussen de release van het eerste seizoen van de romantische dramaserie en de aankondiging van een vervolg zat ook langer dan twee maanden. Dat is de tijd die Netflix tegenwoordig aanhoudt om te bepalen of een serie wel goed genoeg scoort heeft. Hooguit in april verwachten we dan ook de officiële bevestiging te hebben voor Sweet Magnolias seizoen 3.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?