Laatste nieuws over Netflix

Homeland seizoen 6 vanaf volgende maand op Netflix

Weet Homeland met seizoen 6 het succes van de serie te continueren? Vast staat dat de reeks in ieder geval door gaat tot en met seizoen 8 en dat het daarna wel eens over kan zijn. Vooralsnog blijft Homeland razend populair en dat bleek ook toen seizoen 5 op Netflix gelanceerd werd. De vraag is sindsdien: wanneer staat Homeland seizoen 6 op Netflix? Daar is nu een antwoord op gekomen: begin 2018 is het zover!

In seizoen 6 van Homeland staan de Amerikaanse presidentsverkiezingen centraal. Daarmee wordt er een link gelegd met de werkelijkheid. Amerika is sinds begin 2016 in de ban van de presidentsverkiezingen. Zelden kregen de verkiezingen in Amerika zoveel aandacht en dus kon Homeland hier bijna niet omheen. Wat er precies gaat gebeuren in Homeland seizoen 6 omtrent de Amerikaanse presidentsverkiezingen is nog niet bekend, maar wel is het duidelijk dat er een vrouwelijke president is. Verder is bekend dat het seizoen zich afspeelt in de maanden tussen de verkiezingen en de inauguratie van de president.

Wanneer staat Homeland seizoen 6 op Netflix?

Wanneer staat Homeland seizoen 6 op  Netflix? Die vraag houdt de fan van de serie eigenlijk bezig vanaf het moment dat het vijfde deel op Netflix staat. In Nederland lagen de rechten de afgelopen jaren bij BNN en daardoor hebben we op Netflix langer moeten wachten. Het vijfde seizoen van Homeland verscheen een stuk sneller dan werd verwacht op Netflix en dat geeft ook weer hoop voor het zesde seizoen van Homeland. Nu is er ook daadwerkelijk een datum bekendgemaakt door Netflix zelf.

Via Twitter is gecommuniceerd dat op 16 januari 2018 het zesde seizoen van Homeland op Netflix zal verschijnen. Ondertussen weten we ook dat we nog minimaal twee seizoenen daarna mogen door genieten van de serie. Er is namelijk door Showtime een zevende en achtste seizoen besteld.

Wil je altijd als eerste op de hoogte gebracht worden over Homeland-nieuws Netflix?
Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?