Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komen nieuwe afleveringen Gabby’s Poppenhuis op Netflix?

Wanneer komen nieuwe afleveringen Gabby’s Poppenhuis op Netflix? Met Gabby’s Poppenhuis, ook wel bekend als Gabby’s Dollhouse, haalde Netflix een serie in huis voor de kinderen. Vooral nu kinderen vanwege de lockdown niet naar school kunnen, is de serie uitgegroeid tot een groot succes. De vraag is nu of we in de toekomst ook nog nieuwe afleveringen van de kinderserie mogen verwachten. Voor nu ziet het er goed naar uit.

Gabby’s Poppenhuis

Gabby’s Poppenhuis is uiterst populair onder kleuters. De serie laat schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie zien. Beleef samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek geanimeerde avonturen.

Wanneer komen nieuwe afleveringen Gabby’s Poppenhuis op Netflix?

Wanneer komen nieuwe afleveringen Gabby’s Poppenhuis op Netflix? Helaas is er op dit moment nog niet heel veel te melden over de toekomst van Gabby’s Poppenhuis. Toch ziet het er voor nu goed uit. De geanimeerde kleuterserie zou namelijk maar zo terug kunnen komen voor nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen werd tenslotte uitstekend ontvangen en stond meerdere dagen op rij in de top 10 van Netflix.

Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan lijken we wel enige tijd geduld te moeten hebben. Netflix houdt voor zijn eigen kinderseries vaak vast aan een periode van half jaar. In dat geval verschijnt Gabby’s Poppenhuis seizoen 2 niet eerder dan in de zomer van 2021 op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke kinderseries? Denk eens aan True, Abby Hatcher en Luna Petunia.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Gabby’s Poppenhuis seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?