Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komen nieuwe afleveringen Mighty Express op Netflix?

Wanneer komen nieuwe afleveringen Mighty Express op Netflix? Netflix doet er alles aan om zijn aanbod ook voor kinderen interessant te houden. Zo maakten we in september 2020 kennis met het eerste seizoen van Mighty Express en volgden in februari nieuwe afleveringen. De vraag is nu of we ook nog een derde seizoen van Mighty Express mogen verwachten.

Team van treinen

In Mighty Express raait het allemaal om een team van treinen. Samen met hun kindervriendjes zullen problemen op het spoor moeten worden opgelost. Daarvoor moeten ze snel nadenken en samenwerken. Samen overwinnen deze super stoere treinen alles. De serie is gemaakt door dezelfde makers van Paw Patrol.

Wanneer komen nieuwe afleveringen Mighty Express op Netflix?

Wanneer komen nieuwe afleveringen Mighty Express op Netflix? Op Netflix kunnen we tot op heden aan de slag met twee seizoenen van Mighty Express. In totaal zijn er dan ook al twintig afleveringen verschenen. Alhoewel Netflix nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over Mighty Express, verwachten wij dat de kinderserie nog wel een aantal seizoenen doorloopt.

Mocht de streamingdienst hetzelfde ritme aanhouden als bij de release van het tweede seizoen, dan kunnen we over ongeveer een half jaar aan de slag met een derde seizoen. Het zou ook kunnen dat opnieuw gekozen wordt voor een release in september. Ondertussen aan de slag met andere leuke kinderseries? Denk eens aan Go, Dog, Go of Robocar Poli.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Mighty Express seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?