Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komen Workin’ Moms seizoen 2 en 3 op Netflix?

Wanneer komen Workin’ Moms seizoen 2 en 3 op Netflix? Het eerste seizoen van de komedieserie is sinds eind februari bij Netflix te bekijken, terwijl bij CBC zelfs het tweede en derde seizoen al zijn uitgezonden. Het is dan ook de vraag wanneer we die twee nieuwe seizoenen in Nederland bij Netflix mogen verwachten.

Workin’ Moms

Workin’ Moms is een komedieserie die sinds kort te bekijken is bij Netflix. De serie vertelt het verhaal van vier verschillende werkende vrouwen in de dertig die moeten proberen om hun banen, familieleven en liefdesleven in balans te houden in het hedendaagse Toronto, Canada. Het blijkt soms een flinke uitdaging om die balans te behouden.

Wanneer komen Workin’ Moms seizoen 2 en 3 op Netflix?

Het goede nieuws is dat nu al bekend is dat er nog meer seizoenen volgen van Workin’ Moms. De serie wordt bestempeld als een Netflix Original, omdat de streamingdienst de wereldwijde uitzendrechten buiten Canada in de wacht heeft gesleept. Alleen in Canada is de serie te bekijken bij CBC. Toch is het vrij onduidelijk wanneer we seizoen 2 en 3 van Workin’ Moms bij Netflix kunnen verwachten.

Seizoen 2 werd uitgezonden tussen december 2017 en april 2018 en de uitzendingen van seizoen 3 zijn momenteel in volle gang. In het slechtste scenario zullen we tot februari 2020 moeten wachten voordat Workin’ Moms seizoen 2 aan het aanbod van Netflix wordt toegevoegd. Nu het eerste seizoen echter al te bekijken is en Netflix de serie bestempelt als Original, zou het ook veel sneller kunnen gaan en mogen we mogelijk dit jaar nog aan de slag met seizoen 2 en 3. Zolang Netflix daar echter geen uitspraken over gedaan heeft, blijft het gissen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Workin’ Moms seizoen 2 en 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?