Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt 13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix?

13 Reasons Why groeide binnen no time uit tot een veelbesproken Netflix-serie. Iedereen had het over Hannah Baker en de reden waarom zij zelfmoord pleegde. Al gauw werd dan ook bekend dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. Maar wanneer komt 13 Reasons Why seizoen 2 nou eigenlijk op Netflix en wat mogen we verwachten van het vervolg van de serie?

Zelfmoord centraal

13 Reasons Why behaalde wereldwijd het nieuws. In de serie worden we meegenomen in het leven van tiener Clay Jensen (Dylan Minnette). Als hij thuiskomt na een schooldag, treft hij een mysterieuze box aan. In de box zitten een aantal cassettes die zijn opgenomen door Hannah Baker. Hannah is niet alleen zijn schoolgenoot, maar ook het meisje waar hij in het geheim al tijdenlang verliefd op is. Twee weken voordat hij de bandjes kreeg, heeft Hannah zelfmoord gepleegd. Op de tapes legt Hannah stap voor stap uit waarom ze tot de verschrikkelijke beslissing is gekomen.

De serie groeide al heel snel uit tot een groot succes op Netflix, maar behaalde ook op een andere manier het nieuws. Zo ontstond er veel controverse omdat de zelfmoord van Hannah zeer gedetailleerd in beeld werd gebracht. Naar aanleiding van die klachten besloot de streamingdienst een extra waarschuwing toe te voegen om zijn kijkers te beschermen.

Wanneer komt 13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt 13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de serie waar Selena Gomez nauw bij betrokken was, kwam op 31 maart 2017 op Netflix. Naar verwachting zal ook het tweede seizoen van 13 Reasons Why omstreeks diezelfde tijd in 2018 online komen. Een officiële aankondiging met betrekking tot een releasedatum voor seizoen 2 bleef tot op heden echter uit.

Netflix maakte wel al bekend wat we van seizoen 2 van 13 Reasons Why kunnen verwachten. Zo gaan we het perspectief van anderen zien op het verhaal van Hannah Baker, gaan we zien hoe Jessica nu verder moet met haar leven en blijken tapes verleden tijd. Daarnaast lijkt Bryce flink gestraft te worden voor hetgeen bekend over hem werd in seizoen 1.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer 13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?