Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt 1899 seizoen 2 op Netflix?

Netflix heeft een nieuwe Duitse serie te pakken met 1899. De streamingdienst gooide de laatste jaren hoge ogen met een aantal Duitse series. Zo deden onder meer Dark en Biohackers het uitstekend. Nu zijn de makers van Dark terug met 1899, maar wanneer komt het tweede seizoen van de Duitse serie op Netflix? Alhoewel Netflix nog weinig bekend heeft gemaakt over de toekomst, kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Van de makers van Dark

1899 is het nieuwste wapenfeit van de makers van Dark. De serie neemt ons mee naar een reis van een migrantenschip van Europa naar New York. De passagiers delen dezelfde dromen, maar hebben ondertussen verschillende achtergronden en nationaliteiten. Ze hebben maar één doel: Een betere toekomst in het buitenland.

Hun reis neemt een nogal onverwachte wending als ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft. Het schip blijkt al maanden vermist. Als ze aan boord gaan van het schip, verandert hun overtocht naar een nieuw leven en het beloofde land in een raadselachtige nachtmerrie…

Wanneer komt 1899 seizoen 2 op Netflix?

De verwachtingen voor de nieuwe Duitse serie 1899 zijn hoog. Mede omdat de serie afkomstig is van de makers van het zeer succesvolle Dark, wordt er ook veel verwacht 1899. Toch zal de serie het wel eerst waar moeten maken voordat duidelijk wordt of we ons op mogen maken voor een tweede seizoen. Daarvoor houdt Netflix onder meer de kijkcijfers en reviews in de gaten.

Mocht er een tweede seizoen worden besteld van 1899 dan lijken we wel een tijdje te moeten wachten tot het tweede seizoen ook daadwerkelijk naar Netflix komt. Naar alle waarschijnlijkheid is het op zijn vroegst pas ergens eind 2023 zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Dark of Alma.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer 1899 seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?