Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt A Series of Unfortunate Events seizoen 3 op Netflix?

A Series of Unfortunate Events kent drie seizoenen, waarvan er al twee op Netflix zijn verschenen. De grote vraag is dan ook, wanneer komt Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events seizoen 3 op Netflix? Daar is gelukkig een aardige inschatting van te maken.

A Series of Unfortunate Events met Neil Patrick Harris

In A Series of Unfortunate Events gaat het om de Baudelaire wezen. De drie kinderen worden op het strand overvallen met het bericht dat hun ouders zijn omgekomen bij een brand. Ze worden toegewezen aan een voogd, namelijk Count Olaf. Olaf blijkt echter alleen maar uit te zijn op de grote erfenis die de kinderen krijgen. Count Olaf wordt in de Netflix-serie op sublieme wijze vertolkt door Neil Patrick Harris, die we kennen als Barney Stinson in How I Met Your Mother.

Dertien dolle avonturen voor Baudelaire-kinderen

Violet, Claus en Sunny Baudelaire weten te ontkomen aan Count Olaf, maar daar begint pas hun avontuur vol met rampspoed. Olaf blijft hun namelijk achterna jagen in de meest vreemde vermommingen. Niemand heeft door dat hij het is, behalve de Baudelaires. In totaal heeft Lemony Snicket, die het verhaal in de serie ook verteld, dertien boeken geschreven. Ieder boek is verpakt in twee afleveringen. Zo zijn er in het eerste seizoen vier en in het tweede seizoen vijf boeken verteld.

Een echte cliffhanger richting seizoen 3

Met name in het tweede seizoen wordt er steeds meer duidelijk dat er een groot geheim netwerk achter het hele verhaal zit en de gehele geschiedenis draait om een theepot. Het tweede seizoen eindigt op dramatische wijze, letterlijk een cliffhanger. Violet en Claus zitten in een aanhanger, die Count Olaf van een cliff laat afrijden. Weten de twee kinderen nog te ontsnappen nadat veel van hun hulpers al het loodje hebben gelegd?

Wanneer komt seizoen 3 van A Series of Unfortunate Events?

In het derde seizoen zullen nog de boeken tien, elf, twaalf en dertien worden verteld. Maar wanneer verschijnt seizoen 3 van A Series of Unfortunate Events op Netflix? De verwachting is dat dit in de eerste maanden van 2019 zal zijn. De eerste twee seizoenen verschenen namelijk ook telkens aan het begin van het kalenderjaar. Aangezien de opnames spoedig moesten worden afgerond, om ervoor te zorgen dat met name de jonge kinderen in de serie niet opeens veel ouder zouden zijn, is er geen aanleiding om te denken dat het slotseizoen later zal zijn. Er komt in ieder geval geen vierde seizoen van A Series of Unfortunate Events. Dit heeft Neil Patrick Harris al laten weten. De verhalen in het boek zijn zeer getrouw gevolgd en er is niet de intentie om nieuwe verhalen te gaan verzinnen.

Wil je als eerste weten wanneer A Series of Unfortunate Events seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?