Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt AJ and the Queen seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt AJ and the Queen seizoen 2 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans van AJ and the Queen. Netflix heeft besloten om al na één seizoen de stekker uit de reeks te trekken. Het is dan ook over en uit voor AJ and the Queen.

AJ and the Queen

In AJ and the Queen volgen we Ruby Red met haar ongewone sidekick AJ. Sinds kort is hij wees en vindt hij praten moeilijk. Met zijn tweeën reizen deze twee buitenbeentjes van stad naar stad. Samen gaan ze heel de Verenigde Staten door. De hoofdrol is voor RuPaul, die ook direct één van de makers is.

Wanneer komt AJ and the Queen seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt AJ and the Queen seizoen 2 op Netflix? Het is over en uit voor AJ and the Queen. Even zag het ernaar uit alsof de serie wel voorzien zou worden van nieuwe afleveringen, maar dat gebeurt nu toch niet. Netflix heeft na één seizoen besloten de serie te beëindigen. “Het einde van AJ and the Queen. Netflix heeft besloten onze roadtrip niet te verlengen. We zijn zo trots op ons werk en we bedanken alle fans.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer AJ and the Queen seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?