Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Alexa & Katie seizoen 3 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Alexa & Katie seizoen 3 deel 2 op Netflix? De streamingdienst voegde op maandag 30 december de eerste acht afleveringen van Alexa & Katie seizoen 3 toe aan het aanbod. De grote vraag is nu wanneer de resterende acht afleveringen van het seizoen worden toegevoegd. Helaas weten we nog niets over de releaseperiode van het tweede deel, al komen die afleveringen wel sowieso in 2020.

Alexa & Katie

In Alexa & Katie draait het om twee beste vriendinnen. Alexa Mendoza (Paris Berelc) en Katie (Isabel May) staan voor een gloednieuw avontuur. De twee vriendinnen gaan eindelijk naar de middelbare school. Wat het leukste avontuur uit hun leven moet worden, wordt al snel anders als blijkt dat Alexa ernstig ziek is. Toch slagen de twee erin om zich door hun middelbare schooltijd heen te werken.

Wanneer komt Alexa & Katie seizoen 3 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Alexa & Katie seizoen 3 deel 2 op Netflix? Helaas heeft de streamingdienst nog niets bekendgemaakt over de toekomst van Alexa & Katie. We weten dat seizoen 3 uit in totaal zestien afleveringen bestaat. Alleen de eerste acht daarvan staan sinds 30 december online. Wanneer de overige acht afleveringen volgen, is onduidelijk.

Het derde seizoen is namelijk het eerste seizoen van Alexa & Katie dat in twee delen is geknipt. Het is dan ook niet mogelijk om naar het verleden te kijken om een lijn te ontdekken in de releasedata. Wel is al duidelijk dat de afleveringen in ieder geval in 2020 verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Alexa & Katie seizoen 3 deel 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?