Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix? Koreaanse series zijn hot op Netflix. Na het grote succes van Squid Game verschenen daarna The Silent Sea en Hellbound. Nu is het de beurt aan All of Us Are Dead. Het gaat om een K-drama waarvan het eerste seizoen sinds 28 januari te bekijken is op Netflix. De grote vraag is nu: Wanneer komt All of us are Dead seizoen 2 op Netflix?

Koreaans drama

All of Us Are Dead is het nieuwste Koreaanse drama van Netflix. De Netflix Original toont ons een intense strijd tussen studenten die zombies zijn geworden en overlevenden die wanhopig proberen te ontsnappen. Lukt het de leerlingen om zich naar buiten te vechten of veranderen ze in een van de dolle zombies en wordt het steeds moeilijker om als gewone leerling te overleven? Het wordt een wanhopig gevecht om te overleven.

Wanneer komt All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix? Dat Koreaanse series het momenteel goed doen, wil niet zeggen dat alle Koreaanse series automatisch vernieuwd worden voor een tweede seizoen. All of Us Are Dead zal eerst moeten bewijzen dat het een serie is die kan rekenen op positieve kritieken en flink wat kijkcijfers voordat Netflix zal bepalen of er ook een tweede seizoen wordt besteld.

Mocht er een All of Us Are Dead seizoen 2 worden besteld door Netflix, dan zullen we wel even geduld moeten hebben tot we de nieuwe afleveringen op Netflix kunnen bekijken. Naar verwachting verschijnt All of Us Are Dead seizoen 2 pas begin 2023 op Netflix. Op Netflix staan wel soortgelijke titels met onder meer iZombie en #Alive.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?