Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 2 op Netflix? Lange tijd was het de vraag of er wel een tweede seizoen zou komen van de sci-fi-serie. Nu daar eindelijk antwoord op is gegeven door Netflix is het de grote vraag wanneer we het tweede seizoen van de serie kunnen verwachten bij de streamingdienst.

Altered Carbon

Lange tijd bleef het stil rondom een eventuele vernieuwing van Altered Carbon. Nu is echter duidelijk geworden dat er toch een nieuw seizoen komt. Joel Kinnaman, die voor de serie in de rol van Takeshi Kovacs kroop, keert niet terug voor een tweede seizoen. Hij gaf na seizoen 1 al niet te verwachten terug te keren voor een nieuw seizoen, omdat er andere boeken gevolgd zouden worden op andere planeten in totaal andere werelden. Alhoewel Kinnaman niet terugkeert, keert zijn personage echter wel terug.

Het is Anthony Mackie die de rol van Takeshi gaat vervullen. Hem leerden we kennen in onder andere The Avengers: Infinity War en 8 Mile. Het tweede seizoen van Altered Carbon speelt zich af in een andere tijd en een andere locatie.

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 2 op Netflix?

Wanneer het tweede seizoen van Altered Carbon precies te zien is bij Netflix, is nog even een raadsel. Wat wel al duidelijk is, is dat seizoen 2 niet voor 2019 wordt verwacht. We zullen dan ook nog wel even geduld moeten hebben voordat we verder kunnen met nieuwe afleveringen van Altered Carbon.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Altered Carbon seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?