Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van Altered Carbon is op donderdag 27 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Sindsdien is het stil rondom de reeks en heeft de streamingdienst nog niets bekendgemaakt over een eventueel vervolg. Het is dan ook niet duidelijk of we in de toekomst nog een derde seizoen mogen verwachten van Altered Carbon.

Altered Carbon

Altered Carbon speelt zich af in de toekomst. Lichamen zijn daar niets meer dan een omhulsel. Het menselijk bewustzijn wordt overgezet door een zogenaamde ‘stack’. Zo keren mensen steeds terug in een ander lichaam. Dat levert ook steeds nieuwe acteurs op die hetzelfde ‘personage’ vertolken.

Zo was Joel Kinnaman in het eerste seizoen Takeshi Kovacs, die de moord op zijn baas moet zien op te lossen. Kinnaman keert niet terug, maar Kovacs dus wel. Zijn rol werd in het tweede seizoen gespeeld door Anthony Mackie.

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 3 op Netflix? Zolang Netflix niets bekendmaakt over de toekomst van de reeks, is het onduidelijk of we in de toekomst nog een nieuw seizoen mogen verwachten van Altered Carbon. Na het eerste seizoen was er ook lange tijd twijfel. Het is namelijk een zeer duur project en dat moet dus wel worden verantwoord door goede kijkcijfers. Hier zal veel vanaf hangen.

Mocht er een vervolg komen, lijken we wel even geduld te moeten hebben. Zo verscheen het eerste seizoen in 2018, het tweede seizoen in 2020 en lijken we voor een eventueel derde seizoen te moeten wachten tot 2022. In de tussentijd kunnen we ons wel alvast verheugen op Altered Carbon: Resleevd. Deze animefilm komt op 19 maart naar Netflix. Andere bovennatuurlijke series op Netflix om te kijken zijn bijvoorbeeld October Faction, Salvation, Another Life en Love, Death + Robots.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Altered Carbon seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?