Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Anne with an E seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Anne wit An E seizoen 3 op Netflix? Anne met een E zoals de Nederlandse titel luidt is onlangs voorzien van een nieuw seizoen. Nu seizoen 2 van de serie op Netflix is verschenen, is de kans groot dat je je afvraagt wanneer seizoen 3 van de populaire Netflix-serie op de streamingdienst zal verschijnen en of er überhaupt wel een derde seizoen volgt.

Anne with an E

Anne with an E is gebaseerd op het boek Anne of Green Gables van Lucy Maid Montgomery. De dramaserie is in Nederland ook wel bekend onder de Nederlandstalige vertaling Anne met een E en is opgenomen in Canada. De serie, die geproduceerd is door Moira Wally-Becket, krijgt veelal hoge cijfers van kijkers. Het is een co-productie met CBC.

Het verhaal gaat over Anne Shirley en speelt zich af in de jaren ’90 van de 19de eeuw. Als wees weet Anne haar plek niet te vinden, waardoor ze van weeshuis naar weeshuis gaat. Uiteindelijk komt ze terecht bij de broer en zus Cuthbert, die samen een kind wilde adopteren. Als door een miscommunicatie in plaats van een jongen, Anne voor hun neus staat, moet Anne zich gaan bewijzen.

Wanneer komt Anne with an E seizoen 3 op Netflix?

Medio augustus werd eindelijk duidelijk dat een derde seizoen van Anne with an E is besteld door Netflix en CBC. Uitvoerend producent Moira Walley-Beckett vertelde er al wat over: “De door ons zo geliefde Anne zal zestien jaar oud zijn als ze terugkeert voor het derde seizoen. Het seizoen zal boordevol romantische complicaties, avonturen en dramatische ontdekkingen zitten. Ik zal belangrijke, eigentijdse onderwerpen aansnijden in het derde seizoen en ik hoop dat Anne het publiek zal blijven inspireren en verbeteren.” Het derde seizoen wordt op 3 januari toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil jij als eerste weten wanneer Anne with an E seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?