Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Another Life seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Another Life seizoen 3 op Netflix? Helaas valt het op dit moment nog lastig in te schatten of Another Life nog verder gaat op Netflix. Het eerste seizoen van de serie werd in 2019 uitgebracht en daarna duurde het ruim twee jaar tot er ook een tweede seizoen volgde. Nu is het de grote vraag of we ons nog mogen opmaken voor een seizoen 3 van Another Life.

Another Life

Another Life is een ruimte serie van Netflix. Een ongeïdentificeerd vliegend object landt op aarde. Erik Wallace probeert contact te leggen met het buitenaardse object. Ondertussen gaan Wallace’s vrouw, kapitein Niko Breckinridge, en haar team op pad met het ruimteschip Salvare om de oorsprong van het artefact te achterhalen. De crew krijgt te maken met onverklaarbare verschrikkingen die het einde van hun missie kunnen betekenen. In de serie zijn er onder meer rollen weggelegd voor Katee Sackhoff en Selma Blair.

Wanneer komt Another Life seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Another Life seizoen 3 op Netflix? Of Another Life in de toekomst nog terugkeert voor een derde seizoen op Netflix, valt voor nu lastig in te schatten. Tussen de release van het eerste seizoen en de aankondiging van een vervolg zat al liefst vier maanden.

We zullen dan ook ongetwijfeld geduld moeten hebben tot het lot van Another Life bekend wordt. Mocht de serie terugkeren voor een derde seizoen, dan lijken we daar wel lang op te moeten wachten. Voor nu wordt Another Life seizoen 3 niet eerder dan ergens in 2023 op Netflix verwacht. Andere Sci-fi series op Netflix? Denk eens aan Lost in Space, Away of Salvation

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Another Life seizoen 3 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?