Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Archer seizoen 10 op Netflix?

Wanneer komt Archer seizoen 10 op Netflix? Het negende seizoen verscheen razendsnel na de uitzendingen in de Verenigde Staten bij FX al op Netflix en nu is het natuurlijk de vraag hoelang we moeten wachten tot seizoen 10 verschijnt. Zo goed als zeker is al dat het tiende seizoen ook direct het laatste seizoen is van Archer op Netflix.

Archer

Tegelijk met seizoen 8 en 9 werd ook seizoen 10 van Archer aangekondigd. Het is naar verwachting ook direct het laatste seizoen van Archer, zo gaf maker Adam Reed al aan.

In het achtstes seizoen van Archer was een grote rol weggelegd voor Barry. Het is de bedoeling dat hij terugkeert voor seizoen 10. “We wilden hem een pauze geven dit jaar. We hopen hem voor iets speciaals terug te halen in seizoen 10.” Seizoen 10 speelt zich af in Archer’s onbewuste versie van de ruimte, gebaseerd op zijn idee van de toekomst van de jaren 70.

Wanneer komt Archer seizoen 10 op Netflix

Het negende seizoen van Archer werd tussen april en juni 2018 uitgezonden in de Verenigde Staten. Al medio juli werd de serie vervolgens toegevoegd op Netflix. Naar verwachting zal ook het tiende seizoen niet lang na de uitzendingen bij FX naar Netflix komen. Het is nu echter nog niet bekend wanneer seizoen 10 daar van start gaat, al staat 2019 wel al vast. Het is dan ook nog niet mogelijk om aan te geven in welk kwartaal we seizoen 10 in Nederland op Netflix kunnen bekijken.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Archer seizoen 10 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?