Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Archive 81 seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Archive 81 seizoen 2 op Netflix? Netflix lanceerde op 14 januari het eerste seizoen van Archive 81. De bijzondere serie deed meteen goede zaken en heeft op het moment van schrijven een score van 7.5 veroverd op IMDb. Toch kwam er in maart verrassend nieuws, want Netflix liet weten dat de serie gecanceld is.

Archive 81

Archive 81 valt het best te omschrijven als een doodenge horrorserie. Het verhaal is losjes gebaseerd op een podcast van Rebecca Sonnenshine met dezelfde naam. De serie neemt ons mee naar restauratie-expert Dan Turner. Als hij van een rijke man een baan aangeboden krijgt, krijgt hij de taak om een verzameling beschadigde videocassettes uit de jaren negentig te restaureren.

In de geïsoleerde compound van Virgil komt hij erachter dat de banden beelden bevatten van documentairemaker Melody Pendras en haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte. Dan raakt ervan overtuigd dat hij Melody kan redden van het lot dat haar 25 jaar geleden overkwam.

Wanneer komt Archive 81 seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Archive 81 seizoen 2 op Netflix? De laatste jaren wacht Netflix met het vernieuwen van een serie totdat het zeker weet dat er animo voor is. Datzelfde leek ook te gaan gebeuren bij Archive 81. De serie deed het tot op heden prima bij de streamingdienst en heeft een knappe score van 7.5 te pakken bij IMDb en een score van 95% bij Rotten Tomatoes. Daarmee leek de kans groot dat er ook een tweede seizoen komt van Archive 81. Daarbij liet het einde van het eerste seizoen ook voldoende verhaal over voor een vervolg.

Toch kwam er in maart verrassend nieuws. Netflix kondigde namelijk aan dat Archive 81 gecanceld is. Dat betekent dat de serie niet meer terugkeert voor een tweede seizoen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk ook eens aan The Mist of Sense8.

➡ Lees ook: Archive 81 seizoen 2: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Archive 81 seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?