Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Are You The One? seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Are You The One? seizoen 3 op Netflix? Netflix zorgde op 15 februari 2021 voor een grote verrassing door de eerste twee seizoenen van Are You The One? toe te voegen aan het aanbod van de streamingdienst. De realityserie werd eerder uitgezonden bij MTV, maar is nu voor fans ook te bekijken op Netflix. De grote vraag is nu of we binnenkort ook aan de slag mogen met het derde seizoen van Are You The One?

Realityserie

Are You The One? is een interessante realityserie van MTV waarin tien alleenstaanden mannen en tien alleenstaande vrouwen centraal staan. Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten en de Truth Booth moeten ze erachter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als perfecte match. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden?

Wanneer komt Are You The One? seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Are You The One? seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog onduidelijk of Netflix binnenkort ook andere seizoenen van Are You The One? naar zijn streamingdienst haalt. De realityserie telt bij MTV inmiddels al acht seizoenen, maar op Netflix moeten we het voor nu doen met de eerste twee seizoenen. Aangezien seizoen 1 en 2 zeer verrassend werden toegevoegd aan het aanbod van Netflix, valt het moeilijk in te schatten of we ook de andere seizoenen van de reeks spoedig op Netflix mogen verwachten.

Mocht dat wel gaan gebeuren, dan zou seizoen 3 maar zo snel bij de streamingdienst kunnen verschijnen. Tot die tijd kunnen we op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series zoals Back with the Ex en Too Hot To Handle.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Are You The One? seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?