Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Ares. Het eerste seizoen van de reeks werd op 17 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Of daar nog een vervolg bij komt, is nog onduidelijk.

Ares

Ares is de eerste Nederlands Netflix Original. Het is een achtdelige psychologische horrorserie waarin de beste vrienden Rosa en Jacob centraal staan. Ze worden door een geheim studentengenootschap uitgenodigd in het hart van Amsterdam. Ze komen in een wereld vol rijkdom en macht terecht, maar tegelijkertijd ook een plek die gebouwd is op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Ze zullen een hoge prijs moeten betalen om tot de elite te horen.

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Ares. Van de eerste Nederlandse Netflix Original is nog geen vervolg besteld, maar dat betekent nog geen reden tot paniek. Bij Netflix Originals kijkt de streamingdienst namelijk vaak eerst naar hoe een serie wordt ontvangen. Pas daarna wordt meer bekend over de toekomst van Ares. Een eventueel tweede seizoen hoeven we niet eerder dan in 2021 op Netflix te verwachten. In de tussentijd zou je ook andere horrorseries kunnen kijken in de lijn van Ares, wat te denken van Marianne, Hemlock Grove en The Order. Nederlandse series zijn uiteraard ook waaronder Undercover en Toon.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Ares seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?