Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Arrow seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Arrow seizoen 7 op Netflix? De deal tussen The CW en Netflix zorgde er bij seizoen 5 en 6 al voor dat we wekelijks voorzien werden van de nieuwste aflevering op Netflix. Naar verwachting gebeurt dat ook met Arrow seizoen 7, alleen de vraag is nog even wanneer we die nieuwste afleveringen bij de streamingdienst kunnen verwachten.

Wekelijks

Door de samenwerking tussen The CW en Netflix kunnen we wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van Arrow. In het verleden was dat echter wel anders. Heel lang moesten we het met de eerste drie seizoenen van de serie, tot de samenwerking werd aangekondigd en in korte tijd seizoen 4 werd toegevoegd en de wekelijkse afleveringen van seizoen 5 begonnen.

Datzelfde gebeurde met seizoen 6 en gaat naar alle verwachting ook met seizoen 7 gebeuren. Ook dan lijken we weer super snel verder te kunnen met het verhaal van Green Arrow, een rijke playboy die een superheld wordt en met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost.

Lees ook: De ideale volgorde om arrowversies series op Netflix te volgen

Wanneer komt Arrow seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Arrow seizoen 7 op Netflix? The CW heeft al aangekondigd dat we Stephen Ameli binnenkort terugzien als Arrow. Voor zijn zevende seizoen kent de serie echter wel een nieuwe showrunner. Wendy Mericle en Marc Guggenheim worden vervangen door Beth Schwartz. Het is dan ook de vraag hoe de serie zal veranderen met een nieuwe showrunner aan het roer.

The CW heeft in juni bekendgemaakt wanneer Arrow verder gaat. De serie wordt op 15 oktober hervat bij The CW. Een dag later, op 16 oktober, wordt de aflevering toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Arrow seizoen 7 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?