Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Arrow seizoen 8 op Netflix?

Arrow seizoen 7 Netflix

Wanneer komt Arrow seizoen 8 op Netflix? Het verhaal van Olivier Queen zit er bijna op. In maart 2019 werd bekend dat acteur Stephen Amell bezig is aan zijn laatste seizoen als Olivier Queen. Dat laatste seizoen telt ook minder afleveringen dan voorheen. Al in de herfst van 2019 kunnen we met de laatste afleveringen aan de slag.

Oliver Queen
Arrow is gebaseerd op één van de superhelden uit de DC Comics. In Arrow wordt het verhaal verteld van Oliver Queen. Een trip op zee eindigt anders dan hij ooit had verwacht. De rijke playboy verandert hierdoor in een superheld genaamd Green Arrow.

Als Oliver Queen met zijn vader verdwaalt op zee, zinkt het luxe jacht waarmee ze varen. Zijn vader overleeft de storm waarin ze terecht raken niet. Op het eiland leert hij meer dan alleen vechten en overleven. Hiervoor keert hij na vijf jaar terug naar huis. Eenmaal thuis wil hij alles rechtzetten.

Wanneer komt Arrow seizoen 8 op Netflix?

Wanneer komt Arrow seizoen 8 op Netflix? Alhoewel Netflix daar zelf nog geen officiële uitspraken over heeft gedaan, lijken we alvast te kunnen stellen dat Arrow in oktober terugkeert voor zijn slotseizoen. The CW zendt de nieuwe aflevering op 15 oktober uit. Naar verwachting komt de aflevering dan op 20 oktober naar Netflix. Daarnaast gaf hoofdrolspeler Amell al aan dat het seizoen in de herfst van start gaat. Door de samenwerking verschijnen de afleveringen daarna ook razendsnel in het aanbod van Netflix.

Het achtste seizoen is wel het laatste seizoen van Arrow. Stephen Amell liet dat begin 2019 al weten. “Olivier Queen spelen was de grootste professionele ervaring uit mijn leven, maar je kunt niet voor altijd een burgerwacht zijn. Arrow keert deze herfst terug voor zijn finale van tien afleveringen. Er is zoveel te zeggen, maar voor nu wil ik vooral bedankt zeggen.” Het achtste seizoen telt ‘slechts’ tien afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Arrow seizoen 8 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!