Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Atypical seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Atypical seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen is sinds 7 september te bekijken bij Netflix en nu is het wachten of er nog een derde seizoen komt en wanneer dat seizoen eventueel bij de streamingdienst verschijnt.

Atypical

In Atypical kijken we mee met de autistische Sam. In de serie draait het om zijn zoektocht naar een vriendin. Sam weet niet zo goed of hij wel klaar is voor een relatie. Hij kiest dan ook eerst voor een ‘proefrelatie’ voordat hij het aandurft om de liefde aan zijn therapeut te verklaren.

Zijn vader probeert Sam erin te steunen en heeft eindelijk het idee dat hij een band opbouwt met zijn zoon, maar dan weet hij nog niet dat Sam een relatie hoopt te krijgen met zijn therapeut. Ook de rest van het gezin van Sam wordt gevolgd. Zo gaat moeder Elsa vreemd met een jonge barman en droomt Casey, de zus van Sam, van een carrière als topsporter maar wil ze daar voor Sam niet haar huidige school voor verlaten.

Wanneer komt Atypical seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Atypical seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft een derde seizoen besteld van Atypical. Inmiddels weten we daar ook de releasedatum van. Vanaf 1 november kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Atypical seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?