Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Avatar: The Last Airbender seizoen 2 op Netflix

Wanneer komt Avatar: The Last Airbender seizoen 2 naar Netflix? Het epische verhaal is door Netflix opgepakt op een serie van te maken. De productie heeft jaren in beslag genomen en de verwachtingen zijn dan ook torenhoog. Maar komt er een vervolg op Avatar: The Last Airbender en zoja wanneer komt het tweede seizoen op Netflix.

Aang en zijn vriendjes

Avatar: The Last Airbender draait om Aang. Deze jonge knul gaat samen met zijn vriendjes op pad. Iedere generatie in de wereld heeft een Avatar, iemand die de balans moet bewaken tussen de verschillende volken en naties. het Aarderijk, de Vuurnatie, de Luchtnomaden en de Waterstam. En het is aan Aang om dit te volbrengen. Maar dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

Wanneer komt Avatar: The Last Airbender seizoen 2 op Netflix?

In tegenstelling wat veel mensen denk is Avatar: The Last Airbender niet voortgekomen uit een comic of een manga. Het is direct als tekenserie gelanceerd, waarna er ook een film werd gemaakt. Aan bronmateriaal is er door de animatieserie dus voldoende voor een vervolg. Het ligt ook in de lijn der verwachting dat Netflix de intentie heeft om meer te gaan maken. Er zijn alleen wel wat valkuilen.

De torenhoge verwachtingen zorgen ervoor dat de lat hoog moet liggen, want naar verluidt kost iedere aflevering van Avatar: The Last Airbender een slordige vijftien miljoen euro. Dat moet dus wel worden waargemaakt. De productie heeft zoals gezegd erg veel tijd in beslag genomen, dat zal wel moeten worden opgeschroefd voor een tweede seizoen van Avatar: The Last Airbender.

Mocht er een seizoen 2 komen, dan is de verwachting dat – zodra Netflix groen licht geeft – er minimaal een jaar en misschien wel twee overheen zal gaan. Het meest realistisch is dan ook dat een vervolg eind 2025 of in 2026 zal verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Avatar: The Last Airbender seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?