Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Avlu (The Yard) seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Avlu seizoen 2 op Netflix? De gevangenisserie gaat ook door het leven met de Engelse titel The Yard en kent een vliegende start. In navolging van met name Vis à Vis komt de reeks namelijk op het ideale moment op Netflix, nu is het wachten op het vervolg. En dat wachten duurt niet lang!

Avlu aka The Yard

Gevangenisseries zijn populair en Avlu past al snel in dit rijtje. De Australische reeks Wentworth was de trendsetter en in diverse landen zijn aan de hand van deze serie eigen versies verschenen. In Nederland gebeurde dit met Celblok H, Avlu is de Turkse variant.

In de serie Avlu belandt de toegewijde moeder Demet na een noodlottig conflict thuis in de gevangenis en vecht ze om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien. Binnen de muren gaat het er erg hard aan toe, wat de serie in eigen land zelfs op flink wat kritiek kwam te staan. Uiteindelijk werd de reeks toch overladen met prijzen.

Wanneer komt Avlu seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Avlu seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met het tweede seizoen. Het eerste seizoen kwam echter wel razendsnel. In oktober kwam het eerste deel en op 15 november was het al raak met het tweede deel van seizoen 1 van Avlu op Netflix.

Wanneer seizoen 2 verschijnt, is onduidelijk. Het is ook de vraag hoeveel afleveringen tegelijk verschijnen. In Turkije bestond het eerste seizoen uit elf afleveringen, het tweede seizoen zelfs uit 33 (!!) episodes van een slordige twee uur. Netflix heeft het eerste deel verpakt in twaalf afleveringen van ongeveer 45 minuten en 23 afleveringen van het tweede deel. Uit hoevel seizoen 2 zal bestaan, is nog onduidelijk. Hoe dan ook zal het wachten op de resterende delen niet lang zijn, want Netflix mag alles van Avlu uit gaan zenden. Zo ook het nog niet in Turkije verschenen derde seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Avlu seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?