Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Away seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Away seizoen 2 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans van Away. Anderhalve maand na de release van het eerste seizoen van de dramaserie is bekend geworden dat er geen vervolg meer komt van de serie. Daarmee is het na één seizoen klaar voor de reeks.

Hilary Swank

In Away is de hoofdrol voor Hilary Swank. Zij speelt de Amerikaanse astronaut Emma Green en bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze de leiding geeft aan een internationale crew. Het blijkt al snel een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter Talitha Bateman) haar thuis ontzettend hard nodig hebben. Als de reis anders verloopt dan gedacht, nemen de onderlinge conflicten toe en groeit het gemis naar het thuisfront.

Wanneer komt Away seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Away seizoen 2 op Netflix? Slecht nieuws voor wie al reikhalzend uitkeek naar een tweede seizoen van Away. Een tweede seizoen gaat er namelijk niet komen. Netflix heeft na één seizoen besloten de stekker uit de reeks te trekken. Aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Lost in Space of Another Life.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Away seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?