Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Bad Banks seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Bad Banks seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst voegde op 10 december 2018 het eerste seizoen van de veelbesproken dramaserie toe aan zijn aanbod. Nu al duidelijk is dat Bad Banks vernieuwd is voor een tweede seizoen, is het de vraag wanneer we dat seizoen bij Netflix kunnen verwachten.

Bad Banks

Bad Banks is een Duitse serie die gemaakt is met hulp van Luxemburg. De Nederlandse acteur Barry Atsma heeft als Gabriel Fenger een belangrijke rol in de serie. In Bad Banks zien we hoe Jana Liekam in een onmogelijke positie terecht komt. Ze heeft de grote wens om terug te keren naar Luxemburg om samen te zien met haar vriend en dochter.

Als ze een baan aangeboden krijgt bij de Duitse bank Global Invest in Frankfurt, wil ze die kans echter niet laten gaan. Wat ze dan echter nog niet weet, is dat ze gedwongen wordt om de bank waarvoor ze werkt schade toe te brengen. Ze komt in een ware crisis terecht. Hoever is ze bereid om te gaan voor haar carrière?

Gemengde reacties

Bad Banks kon de afgelopen maanden rekenen op gemengde reacties. De serie werd uitgezonden bij ZDF en Arte in Duitsland en Luxemburg en NPO slaagde erin het eerste seizoen ook razendsnel naar Nederland te halen. Hier werd de serie in het Nederlands nagesynchroniseerd uitgezonden. Mede daardoor kon het eerste seizoen op gemengde reacties rekenen.

Wanneer komt Bad Banks seizoen 2 op Netflix?

Met een IMDb-score van 8,0 is het duidelijk dat genoeg kijkers onder de indruk zijn geraakt van Bad Banks. Het goede nieuws is dan ook dat al bekend is dat er een tweede seizoen volgt. Wanneer dat tweede seizoen verschijnt, is echter nog niet duidelijk. Ook is het de vraag of Netflix er dan weer in slaagt om het seizoen net zo snel binnen te hengelen als bij het eerste seizoen. Seizoen 1 werd binnen een jaar na de release naar Netflix gebracht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Bad Banks seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?