Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Bad Blood seizoen 2 op Netflix?

Netflix is erin geslaagd om de Canadese serie Bad Blood naar zijn sttreamingdienst te halen. Het eerste seizoen is sinds 7 december te bekijken in Nederland en duidelijk is al dat er een vervolg gaat komen. De grote vraag is alleen wanneer dat tweede seizoen op Netflix komt.

Bad Blood

Bad Blood is afkomstig van Citytv en vertelt het verhaal van Vito Rizzuto. Het is een waargebeurd verhaal waarin de Business of Blood centraal staat. Rizzuto regeerde met zijn handlangers decennialang over de georganiseerde misdaad in Montreal en in Bad Blood krijgen we naast een kijkje in de oorlog van deze maffiabaas ook een kijkje in zijn leven.

Wanneer komt Bad Blood seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Bad Blood seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat al duidelijk is dat er in ieder geval een tweede seizoen volgt van Bad Blood. Seizoen 2 telt met acht afleveringen twee afleveringen meer dan seizoen 1. De uitzendingen van dat tweede seizoen zijn al klaar en dus kan het wachten in Nederland beginnen. Gezien het eerste seizoen echter pas sinds begin december te bekijken is bij Netflix, is het moeilijk in te schatten wanneer het tweede seizoen volgt.

Zolang Netflix daar niets officieels over bekend maakt, blijft het gissen. Vaak houdt de streamingdienst een periode van één jaar aan tussen twee seizoenen, maar het is maar zeer de vraag of dat nu ook geldt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Bad Blood seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?