Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Barbarians / Barbaren seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Barbarians / Barbaren seizoen 2 op Netflix? De verwachtingen van de nieuwe historische dramaserie Barbarians alias Barbaren zijn hoog sinds de reeks werd aangekondigd. Hier en daar wordt de serie al gezien als het Duitse antwoord op Vikings. Al razendsnel werd duidelijk dat er ook een tweede seizoen komt.

Barbarians

In Barbarians worden we meegenomen naar het jaar 9 na Christus. Daarin krijgt een Romeinse officier de moeilijke keuze tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid of zijn eigen volksstam. De tweestrijd waar de Romeinse officier voor komt te staan, zorgt voor een episch historisch conflict.

Wanneer komt Barbarians / Barbaren seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Barbarians / Barbaren seizoen 2 op Netflix? Met Barbaren heeft Netflix een gloednieuwe Duitse Original te pakken. Omdat het gaat om een gloednieuwe serie viel eerst lastig te zeggen of er nog een vervolg zou komen.

Bij nieuwe Netflix Originals houdt de streamingdienst de laatste jaren vast aan een soort ritme. Zo wordt het eerste seizoen gelanceerd en wordt in de weken daarna bekeken hoe dat wordt ontvangen. In het geval van Barbarians duurde het slechts twee weken totdat duidelijk werd dat er een vervolg komt. De release hoeven we niet eerder dan ergens eind 2022 te verwachten. In het najaar is het zover. Ondertussen kunnen we met Vikings wel aan de slag met een soortgelijke serie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Barbarians seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?