Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Bienvenidos a Edén seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Bienvenidos a Edén seizoen 3 op Netflix? Na de release van het tweede seizoen van de Spaanse serie vragen veel kijkers zich af of er ook een derde seizoen van de serie komt. Alhoewel daar nog geen officiële uitspraken over zijn gedaan, zou het maar zo kunnen dat Netflix een derde seizoen bestelt. Met Bienvenidos a Edén heeft de streamingdienst na La Casa de Papel namelijk opnieuw een hitserie te pakken.

Welcome to Eden

Het eerste seizoen van Bienvenidos a Edén was razendsnel een grote hit op Netflix. In de serie krijgen een aantal jongeren de vraag voorgeschoteld: Ben je gelukkig? Met deze vragen worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jongen die veel actief zijn op social media uitgenodigd voor een exclusief feest op een geheim eiland. Wat begint als een leuk avontuur, blijkt al snel de reis van je leven. Het paradijs is niet wat het lijkt in Welcome to Eden. Maar ontsnappen blijkt allesbehalve makkelijk.

Wanneer komt Bienvenidos a Edén seizoen 3 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Wanneer komt Bienvenidos a Edén seizoen 3 op Netflix? Helaas valt daar nu nog lastig wat over te zeggen. Ondanks het grote succes van het eerste seizoen, zal Netflix ongetwijfeld afwachten hoe het tweede seizoen wordt ontvangen voordat besloten wordt om een derde seizoen te bestellen.

En helaas kregen we daar in juli slecht nieuws over. Er komt namelijk geen derde seizoen van Bienvenidos a Edén. De kijkcijfers van het tweede seizoen waren te slecht om een derde seizoen te bestellen. Aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The I-Land of bekijk de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Bienvenidos a Edén seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?