Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Black Earth Rising seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Black Earth Rising seizoen 2 op Netflix? Sinds 25 januari kunnen we op Netflix aan de slag met de acht afleveringen van het eerste seizoen van Black Earth Rising. De serie werd eerder al uitgezonden bij BBC en is nu dan ook eindelijk te bekijken bij Netflix. De grote vraag is alleen of er nog een tweede seizoen komt van Black Earth Rising.

Black Earth Rising

Black Earth Rising vertelt het indrukwekkende verhaal van Kate Ashby. Ze groeide op in Rwanda, maar toen een genocide uitbrak is ze gered door Eve Ashby. Nu Kate volwassen is en als mensenrechtenadvocaat werkt, kan ze niet anders dan haar verleden onder ogen zien. Lukt het haar om met hulp van Michael Ennis (John Goodman) de Afrikaanse militie voor het gerecht te slepen?

Wanneer komt Black Earth Rising seizoen 2 op Netflix?

Kunnen we nog een tweede seizoen verwachten van Black Earth Rising? Helaas heeft BBC daar tot op heden nog geen uitspraken over gedaan. Het eerste seizoen van de serie werd tussen september en oktober 2018 uitgezonden en ontving positieve kritieken. Sinds oktober wachten we echter op het nieuws of er nog een vervolg komt. De seizoensfinale liet in ieder geval genoeg opties over voor een tweede seizoen. Wellicht dat BBC binnenkort alsnog met de bevestiging komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Black Earth Rising seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?