Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Black Knight seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Black Knight seizoen 2 op Netflix? Vanaf de release van de trailer was er al veel te doen rondom de Zuid-Koreaanse serie en eenmaal na het verschijnen van de afleveringen was het wachten op meer. Maar komt er een seizoen 2 van Black Knight en zoja wanneer zijn er nieuwe afleveringen te zien op Netflix?

Knights of the Food Table

Black Knight speelt zich af in een post-apocalyptische wereld in 2071.Door een zeer giftige luchtvervuiling leeft nog maar één procent van de bevolking. Niemand kan naar buiten zonder gasmasker en het gros van de maatschappij blijft thuis. Maar mensen moeten wel eten en daarvoor zijn de ridders in het leven geroepen. ‘Knights of the Food Table’.

Strijden om meest waardevolle bezit

Voedsel is dan ook het meest waardevolle bezit en de ridders zijn veel meer dan bezorgers van boodschappen. Ze moeten de strijd aan gaan met dieven een plunderaars. En daar kan het er nogal hard aan toe gaan, zoals zal blijken in Black Knight.

Wanneer komt Black Knight seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Black Knight seizoen 2 op Netflix? De Koreaanse serie is gebaseerd op de webcomic Taekbaegisa van Lee Yoon-gyun. Het is niet helemaal helder hoeveel van de comics er gebruikt zijn in het eerste seizoen van de televisieserie. Feit is wel dat er zoveel comics zijn verschenen dat Netflix nog wel even door kan met Black Knight. Wordt de serie voldoende bekeken, dan zal Black Knight seizoen 2 ongetwijfeld besteld worden door Netflix.

Steeds meer Koreaanse verlengingen

De laatste jaren zijn er namelijk steeds meer Zuid-Koreaanse series die internationaal een succes zijn geworden op Netflix. De bekendste hiervan is uiteraard Squid Game, maar ook The Glory, Kingdom, All of Us Are Dead en Hellbound zijn inmiddels voorzien van meerdere seizoenen. Wanneer Black Knight ook een seizoen 2 krijgt op Netflix zal de productie zeker een jaar in beslag gaan nemen. In het meest gunstigste geval zal seizoen 2 eind 2024 verschijnen, maar een release in 2025 ligt meer in de lijn der verwachting.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Black Knight seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?