Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Black Lightning seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Black Lightning seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de serie van The CW staat op het punt om tot een einde te komen en dus is het nu al de grote vraag of en wanneer we een tweede seizoen van de superheldenserie kunnen verwachten.

Superhelden

In Black Lightning draait het allemaal om Jefferson Pierce (Cress Williams). Pierce was altijd Black Lightning, maar die carrière als superheld heeft hij nu al een tijdje achter zich gelaten. Toen hij merkte dat dat grote gevolgen had voor zijn familie, besloot hij toch weer in de huid van Black Lightning te kruipen. In seizoen 1 vocht hij dan ook tegen de bende The One Hundred, om de criminaliteit en corruptie terug te dringen.

Wanneer komt Black Lightning seizoen 2 op Netflix?

Het eerste seizoen van Black Lightning is één groot succes geworden. De serie werd alom geprezen, voornamelijk omdat het zich onderscheidt van andere superheldenseries. Het was dan ook geen heel grote verrassing toen The CW onlangs aankondigde dat de serie voorzien wordt van een tweede seizoen.

Wanneer het tweede seizoen van Black Lightning verschijnt, is in juni bekendgemaakt door The CW. Het tweede seizoen van Black Lightning gaat op 9 oktober van start op The CW. Een dag later verschijnt de nieuwe episode ook bij Netflix. Daarna verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Black Lightning seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?