Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Black Lightning seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Black Lightning seizoen 3 op Netflix? Het einde van het tweede seizoen is in zicht en de grote vraag is natuurlijk of het daarmee gedaan is voor de serie. Gelukkig is er nu goed nieuws gekomen, want Black Lightning kan rekenen op een derde seizoen bij The CW.

Black Lightning

The CW zendt heel wat superheldenseries van DC uit en Black Lightning is er daar één van. De serie vertelt het verhaal van Jefferson Pierce (Cress Williams). Voorheen was hij werkzaam als superheld Black Lightning, maar die carrière heeft hij nu alweer een tijdje achter zich gelaten. Pas toen hij merkte hoe groot de impact daarvan was op zijn familie, besloot Pierce weer het pak van Black Lightning aan te trekken om criminaliteit en corruptie tegen te gaan.

Wanneer komt Black Lightning seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Black Lightning seizoen 3 op Netflix? Gelukkig werd eind januari 2019 bekend dat Black Lightning vernieuwd is voor een derde seizoen. De superheldenseries van DC gaan doorgaans in oktober van start. Ook bij seizoen 3 is dat het geval met 21 oktober. Door een verandering in de samenwerking tussen Netflix en The CW moesten we op de stremaingdienst langer wachten. Gelukkig volgt op 26 maart alsnog de release van het complete derde seizoen op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Black Lightning seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?