Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Blockbuster seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Blockbuster seizoen 2 op Netflix? De sitcom is in november 2022 gelanceerd op de streamingdienst met direct tien afleveringen. Gaat het verhaal over de allerlaatste videotheek in de Verenigde Staten en zo ja wanneer?

Laatste videotheek

Door diensten zoals Netflix zijn videotheken volledig uit het straatbeeld verdwenen. Vroeger reden we tenslotte op een vrijdagavond naar de winkelstraat om een video of dvd te huren. Dat was dan de film die je dat weekend grijs ging draaien. Langzaam maar zeker zijn deze winkels verdwenen, zo ook in de Verenigde Staten. Blockbuster was zeg maar het ‘Videoland’ van Amerika, de sitcom draait om de laatste Blockbuster die nog open is. Maar voor hoe lang nog?

Wanneer komt Blockbuster seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 2 van Blockbuster op Netflix? De ontvangst van de serie was positief en de kans is dan ook aanwezig dat Netflix een nieuw seizoen zal bestellen. Een zekerheid is dit echter niet. Met name het komediegenre is een moeilijke gebleken voor Netflix, waar de laatste jaren diverse pogingen zijn gedaan met sitcoms. Pretty Smart, Country Comfort en The Crew zijn series die na één seizoen alweer verdwenen. Meer succesvol waren onder meer The Ranch, Unbreakable Kimmy Schmidt en Mr. Iglesias.

Het is dus nog even afwachten op groen licht van Netflix of Blockbuster terug zal keren voor seizoen twee. Mocht dat het geval zijn, dan verwachten we nieuwe afleveringen medio 2023. De productietijd van een sitcom is namelijk een stuk lager, omdat er vaak vanuit één studio gewerkt kan worden. En ook de nabewerking neemt veel minder tijd in beslag.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Blockbluster seizoen2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?