Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Bonusfamiljen seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Bonusfamiljen seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van de Zweedse serie te bekijken is op Netflix, is het wachten op een vierde seizoen begonnen. Helaas is er echter nog weinig bekend over de toekomst van de komediedramaserie en is het nog onduidelijk of we in de toekomst een vierde seizoen mogen verwachten van Bonusfamiljen.

Bonus familie

In Bonusfamiljen draait het om Lisa en Patrik. De twee vormen een gelukkig stel dat in verwachting is van hun eerste gezamenlijke kindje. Uit hun vorige relaties hebben de twee echter ook al kinderen.

Lisa heeft al een zoon genaamd Eddie en dochter genaamd Bianca, terwijl Patrik de vader is van zoon William. Lukt het dit koppel om te navigeren door het doolhof van exen en kinderen en om een samengesteld gezin te laten lukken?

Wanneer komt Bonusfamiljen seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Bonusfamiljen seizoen 4 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Bonusfamiljen. De serie wordt in Zweden uitgezonden bij SVT en is in onder meer Nederland te bekijken via Netflix. Een vierde seizoen is helaas nog niet besteld, maar volgens Anna Croneman van SVT betekent dat nog geen reden tot paniek.

“We hebben de deur voor een vervolg nog niet gesloten, maar op dit moment is er nog geen productiebeslissing gekomen voor een vierde seizoen.” Ook één van de hoofdrolspelers, Vera Vitali, liet zich uit over de toekomst.

“Het is mogelijk om hier af te sluiten, met het derde seizoen. Maar je kunt ook doorgaan. Er is een oneindig verhaal te vertellen.” Mocht er een vervolg komen, dan hoeven we die sowieso niet voor 2020 te verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Bonusfamiljen seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?