Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Borgen seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Borgen seizoen 4 op Netflix? De Deense politieke serie Borgen keert terug. De serie ging in 2010 van start in Denemarken en liep drie seizoenen tot in 2013. Daarna ging de reeks heel wat landen af. Inmiddels is duidelijk dat Netflix de serie nieuw leven in gaat blazen met een vierde seizoen.

Borgen

In Borgen draait het allemaal om Birgitte Nyborg. Ze slaagt erin om de eerste vrouwelijke premier van het land te worden. In het vierde seizoen gaan we zien dat het verhaal al een stuk verder is. Nyborg is inmiddels Minister van Buitenlandse Zaken. Daarnaast gaat ook het verhaal van Katrine Fønsmark verder.

Wanneer komt Borgen seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Borgen seizoen 4 op Netflix? Netflix heeft ervoor gekozen om Borgen nieuw leven in te blazen. De Deense serie keert op de streamingdienst dan ook terug voor een vierde seizoen. Dat vierde seizoen gaat in het voorjaar van 2022 van start bij het Deense DR. Daarna worden de nieuwe afleveringen ook op Netflix verwacht.

In de tussentijd kunnen we op Netflix alvast aan de slag met de eerste drie seizoenen van Borgen. Wil je daarnaast ook aan de slag met andere Deense series? Denk eens aan The Rain of Below the Surface.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Borgen seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?