Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Braqueurs / Ganglands seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Braqueurs seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft met Braqueurs, ook wel bekend als Ganglands, een nieuwe Franse thrillerserie in zijn aanbod. Maar de grote vraag is: Mogen we in de toekomst rekenen op een tweede seizoen van Braqueurs? Inmiddels is duidelijk geworden dat er een tweede seizoen is besteld. We kunnen dan ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Ganglands

Braqueurs is een nieuwe Franse misdaadserie van Netflix. In de serie draait het om Mehdi, een meesterdief die zijn familie wil beschermen tegen een machtige drugsbaron. Terwijl hij er alles aan doet om zijn familie veilig te houden, belandt hij met zijn team bedreven overvallers in een wrede en dodelijke territoriumstrijd. De serie is een spin-off op de gelijknamige misdaadfilm die in 2015 werd uitgebracht.

Wanneer komt Braqueurs / Ganglands seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Braqueurs / Ganglands seizoen 2 op Netflix? Over de toekomst van Braqueurs was enige tijd weinig bekend. Dat betekent echter geen reden tot paniek. Netflix heeft tenslotte even afgewacht hoe het eerste seizoen werd ontvangen voordat een tweede seizoen werd besteld.

Nu duidelijk is dat er een tweede seizoen is besteld, kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix komen. De afleveringen worden niet eerder dan ergens eind 2022 op Netflix verwacht. Aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Bodyguard of Dogs of Berlin.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Braqueurs seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?